top of page

Välgörenhetsorganisationer

Give Back - Välgörenhet i Stockholm
Rädda barnen - Välgörenhet i Stockholm
Min stora dag - Give Back - Välgörenhet i Stockholm

Tillsammans gör vi märkbar skillnad

Svea Foundation är en ideell organisation som skapades för att kunna förändra situationen för för samhället mest utsatta - på riktigt. Vi vill skapa en förändring för dem, tillsammans med dig. Med din hjälp kan vi ge hungriga barn en varm måltid. Vi kan ge utsatta kvinnor och män en andra chans och tillgång till trygghet, utbildning och hopp. Vi kan lösa världens svåraste samhällsproblem. Så länge vi gör det tillsammans.

Tack vare medlemmars engagemang och donationer kan vi varje år starta upp nya projekt och hjälpa fler av samhällets utsatta. Vi söker alltid nya medlemmar som vill vara en del av detta. Donationerna läggs inte i någon obehörigs ficka, utan de gör märkbar skillnad. 

 

Din röst är viktig, och vi hör den gärna. Du är alltid välkommen att delta i våra projekt i den mån du vill. Ingen insats är för liten, ingen insats är för stor. Vi uppskattar all hjälp vi får!

Svea Foundation - Together we give.

Cover.jpg

Svea Foundation

Vill du vara med och lösa världens svåraste samhällsproblem? Haka på oss!

Project 1.jpg

Kvinnor i Afghanistan

Svea Foundation skapade arbetsmöjligheter för kvinnor i Afghanistan, tillsammans med välgörenhetsorganisationen Laaluanar. Tillsammans  bidrog vi med symaskiner, utrustning och solcellsdrivna generatorer. Arbetsmöjligheterna ledde till att dessa kvinnor kunde försörja sig själva, sin familj och ha mat på bordet varje dag. 

Utan donationer från våra elever och lärare på Svea VUX hade vi inte kunnat ha möjligheten att driva dessa projekt i land.

Tillsammans har vi:

- Fått in 323 donationer.

- Startat upp 4 projekt.

- Fått hjälp från 26 volontärer.

- Donerat drygt 280 000 kronor.

Vi jobbar för att kunna ge fler en framtid som de ser fram emot. Bli en del vårt växande team och lär känna likasinnade personer, som också kämpar för att skapa en bättre värld!


‍När du donerar till Svea Foundation bidrar du till ökad livskvalitet för de människorna vi hjälper. Du gör deras framtid lite ljusare, deras magar lite mindre hungriga och deras inre lite mer hoppfullt.

Hur är Svea VUX kopplade till dessa projekt?

välgörenhet stockholm hjälp kvinnor rädda barn engagera mig donera projekt volontära svea foundation
bottom of page