top of page
Open Site Navigation
Cover.png

Kurslitteratur

Här listar vi var du hittar all kurslitteratur till studierna!

När du har blivit antagen till en kurs får du en lista med förslag på kurslitteratur. Du bestämmer själv vilka böcker du vill beställa hem och läsa. Leta upp böckerna och beställ hem eller låna dem så snart du kan. Dubbelkolla att ISBN-numret (siffrorna som står ovanför bokens streckkod eller i produktinfon) stämmer överens med skolans litteraturlista för att vara säker på att det är rätt bok.

Kurslitteraturen kan köpas på många olika ställen. Ett sätt är att köpa via internet hos exempelvis Adlibris eller Bokus. Ett annat sätt är att köpa dem i fysiska butiker, exempelvis Akademibokhandeln. Det kan bli kostsamt att köpa all studielitteratur som ny  så många studenter säljer sin färdiganvända kurslitteratur till ett billigare pris. Exempelvis på Studentapan.se, Campusbokhandeln.se eller Kurslitteratur.se. 


Det går även att köpa digitala licenser hos digibok.se eller ordochbok.se. Där finns många böcker i PDF- eller ljudboksformat med fördelen att de ofta är billigare än fysiska böcker. Du kan även få tillgång till fakta, övningar samt extra digitala resurser i form av filmer och PowerPoints.

Kurslitteratur

Frågor och svar

Sök efter kurslitteratur

bottom of page