top of page
Open Site Navigation
Cover.jpg

Om Svea VUX

Vilka är vi på Svea VUX och vad erbjuder vi? Allt det kan du läsa om här!

Om Svea VUX

Svea VUX har funnits sedan år 2019 och har genomfört 24 300 kurser sedan dess. Idag studerar ca 750 elever och vår dörr står alltid öppen för den som vill hälsa på eller börja studera hos oss. Vi erbjuder ämneskurser på grundläggande- och gymnasial nivå,  yrkesutbildningar och sfi (svenska för invandrare).


Antagningarna sker löpande, vilket innebär:
- De gymnasiala och grundläggande ämneskurserna startar året runt var femte vecka, i Kista och i Skärholmen.​

- Sfi (svenska för invandrare) startar varje måndag i Skärholmen.
 

Alla utbildningar och kurser är avgiftsfria samt CSN-berättigade, med undantag för sfi (svenska för invandrare) som är avgiftsfri men tyvärr inte berättigade med CSN. All ansökan sker via den kommun du är folkbokförd i, med undantag för interkommunala ansökningar.

Vi på Svea VUX ser fram emot att välkomna dig till oss!

Vägen till din nya karriär börjar här!

Här på Svea VUX har vi ett brett utbud av fristående ämneskurser, både på distans och på plats. Det finns även möjlighet att läsa någon av våra gymnasiala yrkesutbildningar: undersköterska, barnskötare eller elevassistent. Antingen i Kista eller i Skärholmen.

Classroom and Distance.jpg

Vi har kurser både i klassrum och på distans.

BG.jpg

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Vad intresserar dig?

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret! 

Har du en fråga som du önskar att få svar på, eller en synpunkt kopplat till vår verksamhet? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.  

Svea VUX strävar efter att vara Stockholms ledande aktör inom vuxenutbildningar. Vi arbetar ständigt för att våra elever ska trivas, få bästa möjliga studietid och en ljusare framtid. 

 

Vill du vara med på det? Sök då till att bli en del av vårt arbetslag!

Bli en del av vårt team!

Citat från personer på Svea VUX

Från en av Svea VUX lärare

"Det bästa med att vara lärare på Svea VUX är alla möten med människor med olika kulturer, bakgrunder och åldrar, och att se dem utvecklas."

Från vår rektor

"På Svea VUX ska alla våra elever känna sig sedda, trygga och uppskatta undervisningen."

Student på Svea VUX

"Jag kommer att rekommendera Svea VUX till mina vänner. Lärarna är mycket trevliga och hjälpsamma. Alla får ett bra bemötande. Tack Svea VUX och alla lärare. Ni har lärt oss massor."

bottom of page